Personalitza les preferències de consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. Trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al vostre navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha galetes per mostrar.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha galetes per mostrar.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha galetes per mostrar.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha galetes per mostrar.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha galetes per mostrar.

Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

L’oli de Santa Eugènia se situa entre els millors del món

El passat cap de setmana s’ha celebrat a Itàlia el concurs internacional EVO-IOOC on l’oli de Santa Eugènia, Olíric, ha aconseguit el guardó de la categoria Best Of Country Spain. A més de recollir les dues medalles d’or en reconeixement de l’oli d’arbequina i koroneiki.

Miquel Coll, responsable de la finca de ses Rotes, on del 2011 ençà es conren les oliveres per produir l’Olíric, assenyala que “és important destacar que els olis nominats a les categories principals tenien puntuacions >95 punts, i per això estam parlant d’olis de molt alta qualitat”. Coll afegeix que “aquest premi, per Olíric, és una fita molt important perquè ens posa a competir directament amb els olis més prestigiosos i importants de tot el món, tot i la nostra joventut dins el sector. Això suposa una gran alegria per noltros i ens anima a seguir amb aquesta línia de feina, apostant per l’elaboració d’olis ecològics de màxima qualitat”.

Coll també és el president d’Apaema i indica que “aquests reconeixements són una empenta pel producte ecològic local i posa de relleu que a Mallorca també feim producte ecològic de molta qualitat“.

Els premis s’entregaren dissabte a la ciutat italiana de Palmi a Calàbria. L’oli taujà estava nominat amb altres 4 olis espanyols a la categoria de millor oli d’Espanya i també a la categoria de Best Monovarietal on també estava nominat l’arbequina juntament amb altres 6 olis de diferents països. Resultant guanyador en la categoria de millors olis de l’Estat davant d’olis ja reconeguts en l’àmbit internacional com Almazara de la Subbetica o Oro Bailén.

Back To Top