Skip to content
ActualitatPorreres

Porreres tendrà un nou Policia Local per atendre les víctimes de violència de gènere

En el pròxim ple del mes de juliol, s’aprovarà la creació d’una nova plaça de Policia Local amb dedicació al sistema VioGén per dur a terme el seguiment integral dels casos de violència de gènere.

Amb anterioritat la Junta Local de Seguretat havia acordat l’adhesió del municipi al Protocol de col·laboració i coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l’estat i els cossos de Policia Local per a la protecció de les víctimes de violència domèstica i de gènere.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, ha assegurat que “la lluita contra la violència masclista és central en la nostra agenda municipal, i amb la creació d’aquesta nova plaça de policia, continuam enfortint els nostres serveis d’atenció a les víctimes”. “Els ajuntaments tenim un paper crucial en la lluita contra totes les formes de violència masclista”. A més ha afegit que “som la primera porta per a la prevenció, per a l’acompanyament, i per ajudar amb les primeres necessitats de les víctimes”.

L’objectiu d’aquesta nova contractació és integrar tota la informació necessària per a protegir les víctimes que sofreixen aquest tipus d’agressions, i prevenir i erradicar les violències masclistes.

El funcionament eficaç del sistema requerirà la necessària col·laboració entre els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat juntament amb els Cossos de Policia Local.

Back To Top