Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

El PP critica que la “desídia contínua” de l’equip de govern perjudica els veïns

Imatge del poble de Lloret de Vistalegre. Foto: Mancomunitat Pla de Mallorca

El Partit Popular de Lloret denuncia “la inacció i ineficàcia” de l’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre a l’hora de presentar projectes a les diferents convocatòries de subvencions i ajuts del Govern de les Illes Balears. La formació lamenta que aquesta “desídia contínua perjudica els interessos dels veïnats i veïnades del poble”.

El PP de Lloret assegura que “és incomprensible que, donada la situació crítica de Lloret en una matèria com és l’aigua, no s’hagi defensat a la Comissió de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS) un projecte susceptible de ser subvencionat amb el recaptat per l’esmentat impost”. “El govern local actual va prometre que l’aigua potable al poble seria una realitat l’any 2024”, apunten els Populars, qui reproven que “no s’hagin fet passes significatives en aquest sentit”.

Finalment, el PP de Lloret critica que el consistori no s’hagi presentat tampoc a la convocatòria de subvencions de la Conselleria de Famílies i Afers Socials. Unes ajudes per a l’organització d’activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil, que duguin a terme entitats locals i associacions de famílies d’alumnat de les Illes Balears, per facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacances escolars 2024-2025. “Les famílies de Lloret paguen més per la quota de l’Escola d’Estiu perquè l’equip de govern municipal no ha fet els deures com tocava”, conclou la formació.

EQUIP DE GOVERN

Per la seva banda el batle de Lloret, Sebastià Amengual, assegura que “en cap moment s’ha estat de mans creuades” i que “en tot moment s’ha fet feina per cercar solucions a la problemàtica de l’aigua”. Segons explica Amengual, el projecte de Lloret, presentat a l’ITS, va quedar empatat amb molts altres pobles i finalment no aconseguí els doblers necessaris per fer-se. Així i tot, la setmana passada encara hi hagué reunions entre l’Ajuntament, la Mancomunitat, Abaqua i Hidrobal per cercar solucions conjuntes a la problemàtica de l’aigua al Pla.

En referència a l’ajuda per a l’Escola d’Estiu, segons Amengual, “sol·licitar aquesta ajuda suposa també un elevat cost per a l’Ajuntament que ha d’assumir una part important del cost i s’optà per no demanar-la”.

Back To Top