Skip to content
ActualitatDestacatPorreres

Ferida lleu una conductora en un espectacular accident en el camí de Son Amat de Porreres

Una dona d’entorn de 30 anys ha ingressat a l’Hospital de Manacor avui de matí amb pronòstic lleu després de patir un espectacular accident en el camí de Son Amat que condueix fins a les graveres de Porreres.

L’accident ha tengut lloc al voltant de les 6.30 h quan, per causes que es desconeixen, la conductora ha perdut el control del seu cotxe, un Dacia, ha sortit del vial i ha anat a parar davall un arbre després de donar diverses voltes de campana.

Per sort la conductora que viatjava tota sola ha patit ferides de caràcter lleu, però ha estat ingressada amb ambulància a l’esmentat hospital comarcal.

La Policia Local de Porreres ha assistit al lloc dels fets per a coordinar les tasques, atès que a banda de l’accidentada, un cable d’electricitat s’ha despenjat a escassa altura sobre el camí molt transitat a tota hora pels camions que fan viatges a les graveres.

Aquest fet ha provocat llargues retencions, però la intervenció dels agents ha fet que el trànsit es pogués restablir amb normalitat al voltant de les 8.00 h.

Back To Top