Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XVIII)

SOPAR A LA FRESCA

El Partit Popular de Mallorca va elegir el pati de l’escola Joan Mas i Verd de Montuïri per a celebrar el seu sopar d’estiu. A les xarxes socials els Populars han assenyalat que foren 1.000 els regidors, batles o simpatitzants que, arribats de tota Mallorca, es congregaren al municipi del Pla. Abans del sopar els discursos de Llorenç Galmés i Margalida Prohens serviren per agrair la feina feta en aquest primer any de mandant que duen al capdavant de Consell i Govern. Després del sopar la música va servir per amenitzar una festa que en un dia de calor molts veïns del poble, amb les finestres obertes, pogueren escoltar de dins el llit.

ES MATRÀS TORNA A LA TELE

L’ex home del temps porrerenc, Joan Barceló “Matràs”, torna a la tele. Aquest cap de setmana el podrem veure debutar al programa “La millor festa” d’IB3 del qual ja hi ha un vídeo promocional en el qual Barceló desfressat d’Els Picapedra en consonància a la temàtica del programa del cap de setmana. Cal recordar que a Barceló li agrada això de la festa, molts són els que recorden el seu darrer ple com a regidor de l’Ajuntament de Porreres en el qual va presentar una moció per a prohibir que es poguessin posar Pares Noels als balcons i finestres del municipi en detriment dels Reis d’Orient.

MULLEN

Algun regidor del Pla de Mallorca molt exigent i mira prim en contrades alienes va preferir anar a Mullar-se per l’esclerosi a la Colònia de Sant Jordi per a sortir a la foto amb la presidenta del Govern i el president del Consell en lloc d’anar on el seu càrrec electe el requeria. No era obligatori, d’acord i al final amb aquestes causes la intenció és el que compta. Però també és cert que altres varen fer l’espès, doblaren mullada i els donà temps de complir amb les seves obligacions municipals i arribar a rendir acatament a Margalida Prohens.

Back To Top