Skip to content
ActualitatAlgaidaEsports

Algaida dedica el premi ciclista Santa Anneta al desaparegut Guillem Ramis i retrà homenatge a la futbolista Marga Fullana

Ramis en el centre a la foto de l'esquerra. Foto: Agrupació Fotogràfica d'Algaida.

El programa de les festes de Sant Jaume d’enguany inclou la celebració de dos homenatges a destacats esportistes del municipi: el desaparegut Guillem Ramis i a Marga Fullana que ha anunciat la seva retirada del món del futbol.

D’una banda, cal destacar que per primera vegada i a petició del club ciclista local Rodadors d’Algaida i de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, l’Ajuntament ha accedit a canviar la data del premi ciclista de Santa Anneta que en la seva 62 edició no se celebrarà el dia de la festivitat sinó el dissabte posterior, és a dir, dia 3 d’agost a les 15.30h. A partir d’enguany aquesta cursa sempre tendrà lloc el primer dissabte després de Sant Jaume.

Així mateix, el premi serà el primer Memorial Guillem Ramis en homenatge al ciclista algaidí que va morir de forma sobtada el passat mes de febrer a 57 anys a Volta a la Comunitat Valenciana on feia de xofer de l’equip de Lloret, Arabay Team.

Per altre costat, dia 27 de juliol, a les 20.00h, tendrà lloc l’homenatge a la futbolista algaidina Margalida Fullana Puigserver que ha anunciat la seva retirada dels terrenys de joc. Hi participaran els equips femenins del CE Algaida i de l’Atlètic de Balears en un acte organitzat per l’Ajuntament d’Algaida amb la col·laboració del CE Algaida.

Back To Top