Skip to content
ActualitatCulturaFires i FestesPorreres

La Mobofest duu la millor música del moment al Pla de Mallorca

Organitzadors de la Mobo en una imatge de l'edició de l'any passat.

Si hi ha un festival de música amb pedigrí cent per cent del Pla de Mallorca aquest és la Mobofest. Una proposta musical que va néixer entre un grup d’amics del Pla de Mallorca i que després de passar per Sant Joan i Lloret té a Porreres, al parc de n’Hereveta, la seva seu per segon any consecutiu.

Aquest any la proposta que ens fan els “moberos” compte amb músics que agraden a tots els públics i a totes les edats. Julieta Venegas, Valeria Castro o Mushka els trobam al capdamunt de l’oferta musical, però tampoc falten músics del nivell de Joan Miquel Oliver, Guillem Gisbert o Mujeres. La felanitxera Maria Hein o la lloritana Maria Jaume, també formen part de la proposta. Això sí, per a molts de veïns del Pla un dels plats forts serà la proposta que per segon any consecutiu ens duen els santjoaners d’Ánimos Parrec.

La Mobofest d’aquest any comença amb les actuacions del dijous, una jornada, en la qual, amb entrada gratuïta es podran veure les actuacions de Pitxorines, Caspary i SocunBohemio, a més de pòdcast i la música de J. Bordoy i Som Vinils.

El divendres és un dels dos dies forts del festival. Mushka, la cantant catalana és una de les actuacions més esperades de la jornada i que ha fet moure molta gent de la resta de Mallorca que, només per escoltar-la a ella aquest divendres fa comptes ser a Porreres. Joan Miquel Oliver, Valeria Castro o Maria Hein completen les actuacions de l’escenari gran de la festa.

El dissabte, l’artista nord-americana, Julieta Venegas, qui lidera el cartell de l’edició d’aquest any de la Mobofest. Guillem Gisbert, Maria Jaume, Reïna, Mujeres o els Ánimos Parrec són les propostes de la darrera jornada del festival.

Un any més la proposta que ens duen els joves organitzadors d’aquest festival torna a posar en relleu la importància del treball en equip i constant per tirar endavant una proposta de primer nivell sense el suport de grans empreses.

Si encara no teniu entrades i voleu optar a guanyar-ne dues per dissabte ho podeu fer seguint-nos a les xarxes socials.

Back To Top