Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

Un incendi forestal crema a la finca d’Albenya a les faldes del puig de Randa

Diferents dotacions dels Bombers de Mallorca i de l’Ibanat fan feina en l’extinció d’un incendi forestal decretat a prop de la finca d’Albenya a les faldes del puig de Randa, en el municipi d’Algaida.

El foc ha començat poc abans de les 12.00 i fins allà s’hi han traslladat diferents dotacions dels bombers i l’Ibanat amb medis terrestres i aeris per mirar de controlar l’incendi. Al lloc hi presten també assistència dotacions de la Guàrdia Civil i també els agents de la Policia Local d’Algaida que han complementat la logística i controlat el trànsit. També hi ha participat Protecció Civil. La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, s’ha personat en el lloc dels fets per seguir l’evolució i control d’aquest incendi.

La finca on s’ha originat l’incendi està ubicada en la carretera que uneix el nucli urbà de Randa en direcció a Montuïri. Aquesta via ha quedat tallada i només s’hi permet el pas de vehicles d’emergència.

(ACTUALITZACIÓ A LES 15.25H)

FERIT UN OPERARI DE L’IBANAT

En les tasques d’extinció de l’incendi ha resultat ferit un operari de l’Ibanat tot i que segons s’informa, les ferides no revesteixen gravetat.

L’incendi ha cremat 1,3 hectàrees i a les 15.25 ja es considera que l’incendi està controlat tot i que tot i que s’anirà refrescant la zona cremada constantment. Quedaran tot el dia amb unitats de retenció per a dur a terme controls, atès que podria sorgir algun focus més.

Quant a les causes de l’incendi tot apunta que podria haver estat a causa de la llosca d’una cigarreta tot i que no es descarta que hagi estat intencionat.

Back To Top