Skip to content
ActualitatArianyFires i Festes

Ariany treu al carrer dissabte la seva riquesa gastronòmica, artesanal, empresarial i folklòrica

El municipi d’Ariany tornarà a treure al carrer tota la seva riquesa gastronòmica, artesanal, empresarial i folklòrica. Serà el pròxim dissabte, dia 27 de juliol, en el marc de la XIX edició de la Fira Nocturna i la XIV Mostra de Música i Ball de Bot.

Aquesta festa que comença a mitjan horabaixa i es perllonga fins a la nit començà amb la mostra gastronòmica, però amb el pas dels anys s’ha anat enriquint i ampliant amb propostes noves fins al punt que avui en dia i quan s’acosta a la vintena edició s’ha consolidat com una de les propostes d’estiu més atractives de la comarca del Pla de Mallorca.

De fet, es manté aquesta essència i els bars i restaurants del municipi preparen les seves millors elaboracions com també ho fan entitats i associacions del municipi que aprofiten l’ocasió per oferir als visitants les seves millors elaboracions culinàries.

L’artesania ha anat prenent força i hi ha una bona mostra de producte local, però també d’altres elaboradors reconeguts i destacats d’altres indrets de l’illa que no es volen perdre aquesta cita anual amb la proposta de qualitat d’Ariany.

La mostra de Música i Ball de Bot tendrà en aquesta edició una elevada participació, ja que estan anunciades fins a set agrupacions folklòriques com ara Rondalla des Pla, Sa Sínia, Estol de Tramuntana, Ventalls de Maria de la Salut, Aires de Monti-sion de Porreres, Escola de Ball de Bot de Santa Margalida, Escola de Música i Danses de Mallorca.

Back To Top