Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Avancen a abans de les 7.00 h la recollida dels residus que es treuen el matí per prevenció laboral davant l’onada de calor

porta a porta

Els municipis del Pla de Mallorca han anunciat que els residents han de treure els residus que es recullen el matí abans de les 7.00 h a causa de les altes temperatures.

Els Ajuntaments i la Mancomunitat Pla de Mallorca informen que es fa en compliment de la normativa vigent en prevenció de riscos laborals. Per aquest motiu i vistes les elevades temperatures d’aquests dies passats i les previsions pels vinents, “us demanem que tragueu les següents fraccions abans de les 7 h del matí, per tal de reduir el temps d’exposició a les altes temperatures dels operaris”.

Fraccions afectades:

  • Paper i cartó
  • ⁠Vidre
  • ⁠Tèxtil
  • ⁠Oli vegetal.

De fet, aquests dies hi ha hagut diverses estacions que han superat els 40º i algunes d’elles són al Pla de Mallorca. Així, segons informa Meteo Mallorca avui, dia 30, entorn de les 16.00 h s’ha arribat als 41.3 º a Llubí, 40.04 a Maria i 40.01 a Porreres i Sencelles.

Back To Top