Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Els veïns de Santa Eugènia ja poden triar les vuit propostes dels pressuposts participatius

Dotar d'umbracles els parcs infantils és la proposta més cara de les vuit presentades.

L’Ajuntament de Santa Eugènia ha donat a conèixer les vuit propostes guanyadores que poden optar a realitzar-se amb els pressuposts participatius d’aquest any 2024.

Després de les reunions informatives, els veïns del municipi tenien fins al primer de juliol per a poder presentar les seves propostes. Així, d’un total de 15 projectes presentats finalment seran vuit les propostes que és duran a votació entre el 27 de juliol i el 17 d’agost. Poden votar els taujans majors de 16 anys en aquest enllaç.

El total de doblers que es destinen a projectes a realitzar amb els pressuposts participatius és de 35.000 euros i, el total de les vuit propostes presentades sumen 76.700 euros. Alguna de les propostes tenen un cost de 20.000 euros, la més cara, que és dotar de protecció solar els parcs infantils o més seguretat pels vianants al camí del cementiri, la més barata de 2.500 euros.

Els altres sis projectes proposen la millora de l’aparcament del carrer Josep Balaguer; reduir la velocitat al carrer Major i Bisbe Sastre; complementar el parc de ses Coves; recuperar la davallada de Carretons i adquirir material de seguretat; un estudi de mobilitat o fer els carrers Sol i Bisbe Sastre per a vianants.

Des del Consistori taujà han mostrat una vegada més la seva satisfacció per un projecte que arriba aquest any a la tercera edició i amb el que els veïns del municipi poden participar directament aportant les seves propostes per a millora els diferents nuclis.

Back To Top