Skip to content
ActualitatAlgaida

Algaida inicia la dotació de serveis d’es Porrassar que ha d’acollir l’IES, un nou pavelló i vestidors

L’Ajuntament d’Algaida ha tret a licitació la primera fase del projecte de dotació de serveis de la parcel·la d’equipaments d’es Porrassar. És una passa prèvia perquè en el futur aquesta zona pugui acollir l’institut d’Algaida anunciat per la Conselleria d’Educació, un nou pavelló poliesportiu i nous vestidors pel camp de futbol. A més, també s’inclouen nous vials per a vianants i zones verdes.

Cal recordar que actualment la zona d’equipament inclou les instal·lacions esportives del camp de futbol amb els seus vestuaris, graderies, pista de pàdel, dues pistes de tenis, dues piscines i resta d’instal·lacions auxiliars.

Aquesta primera fase de la dotació de serveis surt a licitació per un total de 147.371 € (Sense IVA). La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha explicat que “aquest projecte de dotació de serveis es farà en dues fases. Aquesta primera és cap a la zona del camp de futbol pels vestidors i la segona ja seria per l’IES”. En aquest sentit, apunta que s’ha dividit perquè “el que ens interessa és que aquesta primera fase estigui feta aviat perquè les obres estiguin fetes abans que comenci la temporada de futbol i altres usos de la zona o que almanco interfereixi el mínim possible”.

La superfície afectada per aquesta primera fase de la dotació de serveis és de 10.659 metres quadrats.

Situació dels futurs equipaments d’es Porrassar.
Back To Top