Skip to content
ActualitatPorreres

Els autors de l’intent de robatori al súper de Porreres feren el butró i intentaren rebentar la caixa fort a destralades

Material utilitzat en el robatori.

Els tres homes que com va avançar TotPla la matina de diumenge foren detinguts per la Guàrdia Civil mentre intentaven robar a un supermercat de la cadena Hipercentro a Porreres accediren a l’establiment fent un forat a la part superior utilitzant destrals. Així mateix, també varen intentar rebentar la caixa fort amb les mateixes eines però no ho varen aconseguir.

Segons ha transcendit, la Guàrdia Civil del lloc de Campos va rebre l’avís de la central d’alarmes al voltant de les 4.00 h amb el qual s’informava sobre la possible intrusió en un centre comercial de la localitat de Porreres, per la qual cosa ràpidament es van desplaçar al lloc diverses patrulles.

En arribar els agents, van comprovar que s’havia practicat un butró en la teulada de la nau i a l’interior se sentien veus, per la qual cosa els guàrdies civils es van desplegar al voltant de les instal·lacions per a evitar la fugida dels intrusos.

Després d’acordonar la zona, es va advertir als intrusos que deposessin la seva actitud i que sortissin a l’exterior. Després de no obeir les indicacions, diversos agents van accedir a l’interior i després de donar una batuda els van anar localitzant en diferents estades de l’establiment, presentant dos d’ells lesions per caiguda, en haver intentat fugir pel sostre del local. Varen procedir a la detenció dels tres homes d’origen Albanokosovar.

Després de dur a terme una inspecció ocular del lloc dels fets, es va comprovar que els detinguts havien accedit per la teulada de la nau després de practicar un butró amb dues destrals i posteriorment fracturar la porta de l’oficina, on es trobava la caixa forta de l’establiment comercial. Varen intentar rebentar-la, però no ho varen aconseguir. A més als detinguts se’ls van confiscar diversos transmissors que utilitzaven per a comunicar-se entre ells.

Back To Top