Skip to content
ActualitatAlgaida

Detingut un home i investigada una dona pel robatori de 150 metres de cablejat elèctric a Algaida

La Guàrdia Civil d’Algaida ha detingut a un home de 44 anys i investigat a una dona de 38 anys tots dos de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors del robatori de 150 metres de cablejat del subministrament elèctric a la localitat d’Algaida.

Aquesta parella havia estat detinguda recentment pel Cos Nacional de Policia per robatoris similars en la localitat de Palma.

La recerca es va iniciar després de la denúncia presentada per l’Ajuntament d’Algaida, que va informar sobre la sostracció del cablejat el passat 26 de juliol. El robatori va provocar interrupcions en el servei elèctric, afectant llars i comerços de la zona. El cost estimat de la reparació dels danys ascendeix a 4.600 euros.

Gràcies a la ràpida intervenció de la Guàrdia Civil, es va poder identificar i detenir al sospitós, resident a Palma i investigat a la seva parella per la seva col·laboració necessària en la venda del material sostret.

El detingut ha estat posat a disposició judicial i s’enfronta a càrrecs per un delicte de robatori amb força, a més de l’obligació de reparar el mal causat.

Back To Top