Skip to content
ActualitatFires i FestesSencelles

“Les festes de la Mare de Déu són per conviure la gent de Sencelles i gaudir amb respecte la que ens visita”

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Sencelles, Jerònia Campaner, viurà les festes d’aquest segon any de mandat amb l’experiència i la tranquil·litat que li atorga l’experiència i el temps d’organització. És per això que destaca que les Festes de la Mare del municipi “són festes per fer poble i per a conviure entre veïnats i també perquè les gaudeixin amb respecte els visitants”.

Explica que el programa preveu actes i activitats per a totes les edats: “Són festes per a tota la família, hi tenen cabuda petits i grans perquè hi ha actes i activitats molt diversos”. Per això insisteix en el fet que “volem que els veïnats les gaudeixin plenament, que siguin unes festes per fer poble de forma alegre, sana i amb respecte”. En aquest sentit, fa una crida: “Que la gent s’ho passi bé, però complint les normes bàsiques de convivència perquè els que volen venir a incomplir normes i només a beure no fa falta que vengui”.

Del programa, Campaner destaca la participació ciutadana a través de totes les associacions i entitats del municipi que “any rere any s’impliquen en l’organització d’activitats per millorar les festes i fer que tothom pugui sentir-se partícip d’alguna manera”.

NIT DE L’ART

A banda dels múltiples actes, cal destacar la celebració de la tercera edició de la Nit de l’Art de Sencelles que tendrà lloc dijous, dia 8 d’agost, a partir de les 19.00 hores. Recorrerà el centre del nucli urbà: plaça de la Vila i als carrers de l’Església, Sor Francinaina Cirer, Rector Molinas, Antoni Maura i rodalia. La regidora explica que enguany està dedicada a la Mediterrània i hi haurà exposicions i instal·lacions a la plaça de Son Morey, al pati de la
rectoria, a la galeria Senseless, al Molico, a la Creu de s’Era d’en Pelat, al local de Persones Majors, al centre de cultura de Can Garau, a l’església
parroquial de Sant Pere.

El programa, a banda de concerts i verbenes, també té espai per les activitats esportives. Així, la regidora destaca la XII Cursa Popular o els tornejos que s’han organitzat entre els quals el de pàdel, el torneig i la diada de futbet, o el torneig de tenis.

Back To Top