Skip to content
ActualitatDestacatSencelles

El Consistori denega les al·legacions del litigi per la quintana comuna de Binifauvell

Binifauvell

L’Ajuntament de Sencelles rebutjà per ple les al·legacions presentades per impedir que la Quintana comuna del llogaret de Binifauvell sigui pública. D’aquesta manera i una vegada aprovada de manera definitiva la proposta municipal que certifica la propietat pública de diferents espais del llogaret, ara el Consistori senceller haurà d’inscriure aquest terreny a nom del poble, de l’Ajuntament.

Una vegada s’ha aprovat aquesta passa els veïns que reclamen aquest espai com a seu, com a privat, tenen la possibilitat de presentar un contenciós administratiu. Així de seguir aquest camí qui haurà de dir qui és el propietari de l’espai.

Per part de l’Ajuntament i amb l’informe històric que avala aquesta passa es mostren molt tranquils i satisfets de recuperar aquest espai per la vila.

Recordem que l’informe elaborat per l’historiador, Gaspar Valero, assenyala que l’espai està reconegut com a terres comunals des del segle XVII. TotPla ja explicà totes les passes i els detalls d’aquest litigi fa uns mesos, ho podeu llegir aquí.

Back To Top