Skip to content
AlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Els pobles del Pla suspenen els actes a l’aire lliure a causa del mal temps

Els municipis del Pla de Mallorca s’han vist obligats a suspendre actes i activitats que tenien previstes entre avui dimecres dia 14 d’agost i divendres 15 a causa de les previsions meteorològiques adverses. Especialment afectats han estat els municipis que són a la plena o comencen les festes d’estiu com ara Porreres, Sineu, Sencelles o Montuïri.

PORRERES

A causa de l’alerta taronja decretada per la Direcció General d’Emergències per fortes pluges i tempestes es reorganitzen els actes d’avui dia 14 d’agost.

Concurs de dibuix infantil Sant Roc 2024 es manté.

IX Cursa Popular Sant Roc 2024, cancel·lada.

Gran concurs qui en sap més de Porreres i fronteres enllà?, es trasllada al local de l’agrupació cultural de porreres.

Festa de la Gent Gran. Es trasllada a l’església parroquial en acabar la vigília de la Mare de Déu Assumpta.

Si les condicions ens deixen, el refresc es farà al pati parroquial.

Els concerts que començaven a les 23 queden suspesos.

Per ara, els actes de dia 15 es mantenen a l’espera de l’evolució meteorològica.

Dijous de matí a les 12 h es comunicaran els canvis de programa.

SINEU

A causa de l’entrada de Mallorca en alerta taronja meteorològica l’Ajuntament ha decidit anul•lar totes les activitats previstes per avui: cercaviles, focs artificials i actuacions musicals dels xeremiers i la revetlla.

Les actuacions musicals d’Anegats, Val9, Pep Tronik i Biel Castell es posposen al divendres 16 d’agost, inicialment.

Pel que fa a les activitats programades per a demà, dia 15 d’agost, l’Ajuntament enviarà noves comunicacions específiques.

Des de l’Ajuntament s’està treballant en la reprogramació d’activitats, en funció de l’evolució meteorològica, i s’informarà puntualment pels serveis de WhatsApp i les xarxes socials.

SENCELLES

Donada la previsió meteorològica pels dies 14 i 15 d’agost, l’equip de govern ha decidit que els actes de les festes de la Mare de Déu d’Agost de demà i dijous que se celebren a l’aire lliure patiran canvis (els actes que es realitzen a cobert es mantendran segons indica al programa).

Així doncs, el concert de la Banda de Música de Petra , l’homenatge a les persones majors i l’entrega d’ensaïmades, gelat i coca es faran dins l’església parroquial a les 19 h. (Els actes de la residència i la capella del Convent es mantindran tal com indica el programa.)

L’encesa de focs artificials i la revetlla passaran a celebrar-se dissabte 17, a la mateixa hora i lloc previstos.

Pel dia 15, dia de la Mare de Déu, es mantindran els actes dins l’església i es posposarà l’obra de teatre per diumenge 18, a les 22 h, a la plaça de les Escoles Velles.

MONTUÏRI

A causa de l’important risc de pluges o calabruixades i vent, una vegada reunit el grup de seguretat de les festes patronals, es suspèn el sopar a la fresca i el concurs de playback programat per a demà.

La resta d’activitats, el pregó de festes, l’entrega de premis del concurs de conte curt i el del disseny de la camiseta de Sant Bartomeu es celebraran dins l’església parroquial.

També hi haurà la inauguració d’exposicions tal com estava anunciat al programa de festes.

Anirem informant de possibles canvis per la sortida de Cossiers i Dimoni de dia 15.

(ANIREM ACTUALITZANT)

Back To Top