Skip to content
ActualitatMontuïri

Investiguen un intent de robatori que ho deixà tot regirat a una casa Montuïri

La Guàrdia Civil i la Policia Local investiguen un intent de robatori a una casa del carrer Bonavista de Montuïri l’horabaixa de dimecres. A l’habitatge hi viu una dona major que quan va tornar a casa seva es va trobar que tot estava regirat de dalt a baix.

Els fets varen ocórrer al voltant de les 19.30 h. Segons les primeres hipòtesis, sembla que l’autor o els autors de l’intent de robatori varen accedir a la casa per una finestra. Un cop a l’interior varen començar a escorcollar tots els calaixos i racons cercant un botí que, segons les primeres conclusions, no varen trobar. De fet, a hores d’ara la dona que viu a l’habitatge i els seus familiars que acudiren al lloc no han notat a faltar cap objecte ni res de valor.

Curiosament, ahir una veïnada de la casa on es va produir l’intent de robatori en passar-hi per davant es va sorprendre en veure la finestra oberta i va cridar cap a l’interior “Què robau!!??”. No ha transcendit si aquest crit va espantar els presumptes lladres o ja no eren a l’interior de l’immoble.

La línia d’investigació va encaminada a aclarir si aquest fet tendria relació amb un robatori anterior perpetrat al mateix municipi del Pla on els autors varen accedir a la casa també per una finestra.

Aquí un vídeo on es pot comprovar com deixaren l’estança on varen regirar-ho tot.

Back To Top