Skip to content
ActualitatDestacatMontuïri

El Govern accelera la reforma i ampliació del CEIP Joan Mas i Verd de Montuïri

El Govern de les Illes Balears ha iniciat els tràmits per a dur a terme les obres de reforma i ampliació del CEIP Joan Mas i Verd de Montuïri. Ahir, el Consell de Govern aprovà declarar d’interès autonòmic aquesta iniciativa que durà a terme la Conselleria d’Educació i Universitats.

En aquest sentit, cal recordar que el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, va fer una visita la centre escolar de Montuïri i va sortir amb el compromís de dur a terme aquestes obres de millora del CEIP.

Seguidament, informen, la Conselleria d’Educació i Universitats, a través de l’IBISEC, va finalitzar la redacció del projecte d’execució per al CEIP el mes de juliol de 2024.

Des de la conselleria informen que el CEIP Joan Mas i Verd de la localitat del Pla “està format per diversos volums, que s’han anat construint al llarg del temps per donar cabuda a les necessitats d’escolarització del centre”.

Quant al projecte, cal destacar que preveu la reforma integral dels edificis infantil i primària i l’ampliació amb la construcció d’un gimnàs i la reforma parcial del pati.

Cal recordar que el Govern va incloure aquest projecte de reforma i ampliació en el l Pla d’Infraestructures Educatives (2024-2034) que inclou totes les inversions previstes en educació a executar en la pròxima dècada. En aquest sentit, l’esmentat document preveu un termini d’execució aproximat dels diferents projectes i els classifica a curt, mitjà o llarg termini. La reforma i ampliació del CEIP Joan Mas i Verd està previst a curt termini.

La batlessa de Montuïri, Paula Maria Amengual, valorà de forma molt positiva perquè “és necessària i a més tot el que sigui dur a terme la reforma d’un edifici peculiar com és el col·legi i fer-ho de forma ràpida com sembla que serà sempre és positiu”.

Així mateix, el PP de Montuïri envià ahir un comunicat amb el qual celebra que el Consell de Govern aprovés aquest interès general per a l’ampliació del CEIP Joan Mas i Verd. Apunten que és un tràmit que “facilita començar l’execució de l’obra sense un llarg tràmit administratiu”. La portaveu
popular a Montuïri, Maria Elena Jaume, apunta que aquesta iniciativa demostra que l’actual Executiu Autonòmic està “al costat de la comunitat educativa, donant resposta a una reivindicació històrica que durant molt de temps no ha estat escoltada pel govern d’esquerres”.

Back To Top