Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XXIII)

PLENS AL VOLANT

A principis d’aquest mes d’agost l’Ajuntament de Petra va celebrar un ple extraordinari urgent que es va fer telemàticament i que es pot visualitzar per SerramamerraTV. El cas és que la majoria de regidors i regidores varen elegir un indret a casa seva o a la feina que anava amb consonància amb la importància d’un ple de la Corporació municipal. Altres representants de l’equip de govern d’EL PI amb majoria a la Sala amb 9 d’11 regidors, varen seguir el ple des de llocs que cridaren l’atenció. És el cas de Magdalena Márquez que el seguí còmodament des de la platja. Més atorrollat però sembla que anava el regidor Víctor Sánchez qui passà d’un lloc que sembla ser una oficina per anar directament al seu cotxe i seguí la sessió conduint amb la càmera col·locada en la zona de comandament del cotxe. Fins i tot arribà a votar donant el vistiplau amb el dit polze enmig del volant. Plens al volant, perill constant.

DONAR SANG

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, el montuïrer, Jaume Bauzà, ha aprofitat les seves vacances estiuenques per acostar-se fins al bus dels Donats de Sang que feia parada al seu poble i mostrar la seva solidaritat fent una donació. Bauzà, que ha compartit a les xarxes socials aquest moment ha assenyalat que “fa molts d’anys” que col·labora amb l’entitat de Donants de Sang de les Balears.

CENTENARI DEL POBLE

El municipi de Lloret ara està engrescat en la preparació de la festa del Sequer però, tot i això, ja ha fet les primeres passes per celebrar el centenari del municipi. I és que l’any vinent, el 2025, farà 100 anys que els lloritans s’independitzaren dels seus veïns de Sineu. Una fita per a la qual ja han sortit algunes propostes de lema. Així amb una rialla a la boca alguns afirmen que el millor lema per brufar el centenari seria el de Sineu, Lloret no és teu!

PRIMER LES XARXES QUE A LA PREMSA

Els partits que tenen gelosa la informació i quan l’amollen ho fan primer a les seves xarxes socials no poden esperar que quan ho fan arribar a la premsa els mitjans corrin per donar-los la importància que sembla que pretenen. És del tot lícit voler-ho amollar abans en els canals propis, només mancaria. Però també han d’entendre que quan ho fan arribar als mitjans la cosa ja ha corregut i, lògicament, ha perdut interès. Això ho sap el redactor que ha d’aturar altres feines, redactar i muntar i dedicar un espai al diari per una informació que el partit interessat ja ha fet circular per totes les xarxes socials i també a grups de WhatsApp. No passa res, però cal tenir-ho present perquè el temps de tothom és molt valuós. Com canta l’astronauta rimador: Que m’és igual que jo només ho dic

LA CORAL I ELS AIRES DE MONTI-SION

Ens arriben encara algunes imatges de les Festes de Sant Roc de Porreres. Aquestes són de la Coral una entitat que va néixer el 1942 i també els Aires de Monti-sion que l’any vinent en fan 50. Són dues de les associacions que fan mantenir l’essència i la tradició al municipi que omplen de música, cants i ball d’església parroquial i que contribueixen a fer poble i a més deixen aquestes fotografies de postal. A més, una de les ànimes de les dues associacions i que estira el carro és Catalina Sastre Poa, engrescadora i amb gran poder de convocatòria en múltiples iniciatives.

Back To Top