Skip to content
ActualitatFires i FestesVilafranca

Marta Oliver: “Hem preparat un programa molt variat entorn de la Fira del Meló”

Vilafranca viurà el vinent cap de setmana la primera mostra tradicional arrelada a la tradició agrícola del Pla de Mallorca de la temporada. La Festa i Fira del Meló arriba enguany dia 31 d’agost i l’1 de setembre, i ho fa amb un programa d’actes i activitats variades i per a tota la família més enllà de tot el vinculat al producte estrella del municipi.

La regidora de Festes de Vilafranca, Marta Oliver, destaca que “de cada any el programa agafa més força entorn al meló. De fet, comença amb el concurs de menjar meló, però després també celebrarem enguany el Got Talent (concurs de talents) que l’any passat se celebrà per Santa Bàrbara i enguany s’organitza per la Fira del Meló”.

La regidora també ha assenyalat que, com no podia ser d’altra manera, serà un dels plats forts del cap de setmana: “Dissabte tendrem l’actuació d’en Tomeu Penya que com sempre és molt esperat i especial quan actua aquí i ho farà en el marc del Firó Nocturn”.

Així i tot, Oliver destaca que el programa inclou iniciatives per a totes les edats. “Hi ha activitats infantils, per a tota la família i altres festius, cada franja d’edat trobarà el seu espai a banda del que és el més important que és el concurs del meló. A més hi haurà degustacions gratuïtes i moltes paradetes amb productes de qualitat”.

Back To Top