Skip to content
ActualitatDestacatEsportsMontuïriPetraSant JoanSineu

Montuïri, Petra, Sant Joan i Sineu es disputen la primera Supercopa del Pla de futbet

Els Berros, nou vegades campions de Sant Joan, seran enguany els amfitrions.

Arriba la “Festa del Futbet del redol” o, cosa que és el mateix, la primera edició de la Supercopa del Pla de campions de tornejos de futbet d’estiu de la comarca. Serà el vinent cap de setmana del 31 d’agost a l’1 de setembre i l’equip amfitrió en aquesta primera edició serà Sant Joan, seu dels organitzadors i impulsors d’un torneig que s’estrenarà a la plaça de la Constitució.

A banda de l’equip local, Els Berros (9 vegades campions de Sant Joan), es disputaran la corona els campions dels tornejos d’estiu de Petra, La Sub 21 i els de Sineu, els Tallers Miquel. Per part de Montuïri hi participarà La Masia després de la renúncia dels campions del torneig montuïrer, un equip format per jugadors de Manacor.

Aquests han estat els quatre equips que s’han apuntat a disputar la primera Supercopa. En aquest sentit, cal recordar que l’organització convidà a tots els equips campions dels tornejos d’estiu de la comarca del Pla de Mallorca, però en aquesta primera edició s’han apuntat els quatre esmentats. Toni Francesc Font, Covent, de Sant Joan, impulsor de la iniciativa explica que “hem parlat amb altres municipis, però no ha pogut ser per diferents motius, o per feina o perquè molts jugadors ja estan en pretemporada de futbol i no poden venir a jugar, etc. Esperem en pròximes edicions poder ser més equips i es pugui consolidar perquè és una iniciativa que pot ser molt guapa”.

A les portes de poder disputar aquesta primera Supercopa del Pla de Futbet hi han quedat equips com ara el Màgic Team campió de l’anterior torneig de Sant Joan o el Rayo Petracano que va perdre als penals. Manco opcions va tenir el Elcopel barber de Sineu que varen ser clarament superats per Tallers Miquel.

Les semifinals es disputaran dia 31 d’agost a les 21.00 i a les 22.00 h i la final dia primer de setembre a les 21.00 h.

COL·LABORACIÓ DE PEP BIEL I MATEU JAUME

Cal destacar que el torneig compta amb la col·laboració de dos jugadors professionals dels municipis que es disputen aquest primer torneig. Són el santjoaner Pep Biel Mas jugador de l’Olympiacos grec, però cedit al Charlotte FC de la lliga MLC dels Estats Units i el petrer Mateu Jaume Morey del RCD Mallorca. Els dos jugadors han donat camisetes que se sortejaran en el decurs d’aquesta primera Supercopa del Pla.

Back To Top