Skip to content
ActualitatSant Joan

Un grup de veïns es revolta i amolla focs artificials a Sant Joan

Foto: Rosa Ferriol

Prop de les 12 de la nit, quan Sant Joan es preparava per celebrar la revetla a la plaça Constitució de diferents indrets del nucli urbà el renou i el llum dels focs artificials va sorprendre els veïns.

Un grup de veïns s’animaren a amollar coets, just per contradir la decisió presa pel Consistori santjoaner de no fer focs artificials aquest any. Una decisió que es basava en una consulta popular en la qual va guanyar el no i a la que hi estaven convocats tots els veïns majors de 16 anys.

Des del primer moment, aquell resultat democràtic no va agradar a tots. De fet, durant alguns dies es va moreu una recollida de signatures per tornar a tenir coets per la revetla de les festes patronals. Un moviment que no arribà a port. Tot i això, aquests dies de festa el rum-rum del poble assenyalava que cosa hi hauria la nit de la revetla. I així va ser, des de diferents indrets del poble s’amollaren coets. Uns focs que van sorprendre a tots els veïns que de seguida sortiren al carrer a mirar que passava. Fins i tot als municipis veïns de Sant Joan s’arribà a sentir el renou dels focs.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Joan ha assenyalat que demà, divendres dia 30, estudiarà la situació i esclarirà els fets, ja que,aquest grup de veïns no comptaven amb cap classe de permís per amollar coets d’aquestes característiques.

Fotografies i vídeo dels focs artificials amollats a Sant Joan la nit del 28 d’agost. Imatges: Rosa Ferriol
Back To Top