Skip to content
ActualitatDestacatLloret de Vistalegre

Un passeig per a vianants unirà l’escola amb el barri dels Molins de Lloret

Després de mesos de tràmits i petites expropiacions el passeig per la zona de Baix de la Riba que ha de servir per unir l’escola de Lloret amb el barri dels Molins ben prest serà una realitat. El cost del projecte serà de 460.000 euros.

Les obres, ara ja adjudicades a l’empresa Cobra s’ha previst que puguin començar aquest mes de setembre. Es tracta d’un projecte ja iniciat en l’anterior mandat i que no ha pogut ser fins ara quan ha vist la llum. L’Ajuntament de Lloret, explica el batle, Sebastià Amengual, vol dur a terme l’ampliació de la via sense variar l’ample de calçada, per a obtenir una vorera de 2,5 metres d’amplària amb arbres, fanals i bancs”.

El projecte preveu tancar les parcel·les i el passeig amb un tancament de marès. D’aquesta manera se cerca l’harmonia entre els terrenys rústics i el nou passeig. El passeig ha hagut de comptar amb tot un seguit de petites expropiacions a veïns del poble que ha retardat el començament i execució de les obres.

DE L’ESCOLA ALS MOLINS

Aquest passeig ha de servir per unir la zona del barri dels Molins amb l’escola pública de Lloret. D’aquesta manera, explica Amengual, “facilitam un accés cap al centre escolar molt més segur, ja que s’incorpora una voravia a una via, camí de Son Pere, que fins ara no en tenia”. El batle també explica que “aquest és un tram del poble molt transitat també per a aquelles persones que van a caminar entorn del nucli urbà. D’aquesta manera també dotam de seguretat a aquests vianants”.

A més de la zona de Baix de la Riba, més propera a l’escola també es dotarà de passeig en un tram del carrer del Vent. Amengual espera que una vegada ja s’ha adjudicat l’obra sigui aquest mes de setembre quan es puguin posar en marxa les obres.

Back To Top