Skip to content
ActualitatSant Joan

Sant Joan vol esclarir els fets sobre l’amollada de coets per la revetla

Foto: Rosa Ferriol

Després de l’amollada de coets de la nit del dimecres dia 28, durant la revetla de Sant Joan, l’Ajuntament de la localitat ha demanat a la Policia Local que esclareixi els fets.

Els testimonis assenyalen que es llançaren coets des de sis punts diferents del poble. Una pirotècnia que s’amollà després que el Consistori posàs en marxa una consulta popular per demanar al poble si volia focs artificials la nit de la revetla o preferia destinar aquells doblers a altres necessitats de la vila. El resultat de la consulta va determinar que aquest any no hi hauria coets per les festes patronals de la vila.

Així i tot, poc abans del punt de la mitjanit començaren a sentir-se i veure’s focs artificials. Els que ho van veure assenyalaren que per la quantitat i el temps que van durar hi havia una important inversió en doblers per pagar tal quantitat de focs. Això, lligat a què no es tenia cap classe de permís per poder amollar aquests focs pot provocar una notable sanció als autors dels fets.

Ara, després del dia festiu d’ahir l’equip de govern municipal ha posat en marxa aquest procés per esbrinar que va passar la nit de la revetla. Una vegada s’hagi tancat aquest tràmit, el batle de Sant Joan, Richard Thompson, ha manifestat que serà en la plenària del 25 de setembre quan es donarà compte del resultat d’aquesta investigació i l’equip de govern farà la seva valoració sobre els fets.

Back To Top