Skip to content
ActualitatDestacatPetra

Tres monges mexicanes s’establiran a un nou convent a Petra

El Bisbat de Mallorca ha informat que, “després d’un temps de converses, i amb la mediació dels franciscans de Petra, s’ha arribat a un acord amb les Religioses Franciscanes de Nostra Senyora del Refugi per a establir aquesta congregació a la diòcesi de Mallorca”.

Això, ja serà a partir d’aquest mes de setembre, quan “tres religioses procedents de Mèxic s’instal·laran al nou convent que estarà ubicat a una part de la rectoria de la parròquia de Petra”. El Bisbat de Mallorca ha assenyalat que “duran a terme tasques pastorals i d’evangelització, tant a Petra com a les parròquies de Manacor i al Santuari de Bonany“.

Les Religioses Franciscanes de Nostra Senyora del Refugi són una congregació fundada a Mèxic i instaurada en altres països, però sense presència fins ara a Espanya.

El divendres vinent, dia 6 de setembre, tindran lloc les celebracions de fundació del nou convent. Començaran a la parròquia de Petra a les 19 hores amb una missa d’acció de gràcies i benvinguda de les religioses que serà presidida pel bisbe, Mons. Sebastià Taltavull, i a la qual assistiran la superiora general i la superiora provincial de les Religioses Franciscanes de Nostra Senyora del Refugi.

Tot seguit, es traslladaran en processó portant el Santíssim fins al nou convent, que serà beneït pel Bisbe, i se signarà el conveni amb la congregació. El Bisbat “agraeix que una nova comunitat vengui a servir a l’Església de Mallorca i manifesta la seva satisfacció per aquesta bona notícia”.

RELIGIOSOS MEXICANS

Recordem que el convent de Sant Bernadí de Petra i del 2019 ençà ja hi resideixen i se n’ocupen els monjos franciscans també procedents d’aquest país americà.

Back To Top