Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XXIV)

ENMIG DEL PLA

El paisatge del Pla de Mallorca té el seu encant. La imatge que il·lustra la Mansiula d’aquesta setmana ben bé podria haver sortit de la cançó dels Ánimos Parrec, Veniu a es Pla. Sí, devers el comellar de Meià aquests dies es pot veure aquesta bucòlica imatge. Un vàter al costat de la carretera. Són molts els que desitjarien tenir aquestes vistes a l’hora d’anar a l’excusat. La peça de bany ja fa una setmana que roman al costat de la carretera i sembla que ningú l’ha haguda de menester per posar a la seva caseta. Ans tot el contrari.

TEMPS DESTREMPAT

Les plogudes provocades per la DANA de mitjan agost han fet que alguns arbres o la flora dels nostres camps vagin un poc desbaratats. Així hem vist com hi ha arbres fruiters que treuen fulles tendres. Però qui ens donà bon compte d’aquesta anormalitat fou el santjoaner Francesc Xavier Moratinos. Així, en el seu compte d’Instagram, va publicar una fotografia d’un bon manat espàrrecs. No sabem si n’haurà fet una bona truita.

GALLINES

I parlant d’ous. Aquesta darrera setmana que encara hi havia temps per presentar al·legacions al projecte de macrogranja de gallines a Sineu, mitja comarca del Pla ha anat remoguda. Hem sabut que la finca de Son Venrell està a la venda i hem vist que qui més qui manco s’ha posicionat sobre el tema. No ho ha fet així el Govern ni el Consell de Mallorca. Aquesta situació i si el projecte arribàs a tirar endavant pot fer canviar, i molt la situació de les dues majories absolutes que ara mateix té el PP al Pla de Mallorca. I és que si Jaume Ferriol, batle de Maria, i Tomeu Mulet, batle de Sineu, no reben el suport dels seus per anar contra aquest macroprojecte ja poden pensar a no tornar-se a presentar a les eleccions…, ja que quasi segur que no les guanyarien.

“YOGA DEL MAR”

De dijous dia 29 fins diumenge dia primer de setembre a la finca des Dau a Llubí se celebra l’Spirit Festival. Poca cosa en sabem d’aquesta festa. Però per les xarxes socials hem pogut saber que fa referència a cosa de ioga. Exactament, a una entitat o grup que es fa anomenar Yoga del Mar. Al llarg d’aquests dies han passat un bon número de ciutadans per la festa o celebració i hem pogut veure com aparcaven dins terrenys rústics. El que tampoc no hem pogut acabar d’esclarir és on hi ha la mar?

Back To Top