Skip to content
ActualitatDestacatMontuïriPetraSant JoanSineu

L’equip de Petra es proclama campió de la I Supercopa del Pla de futbet

La sub 21 de Petra amb la copa de campions i els finalistes de La Masia.

La Sub 21, equip representant del municipi de Petra, ha tengut l’honor de proclamar-se campió de la primera edició de la Supercopa del Pla de futbet, el nou torneig comarcal on estan convidats a participar els guanyadors dels tornejos d’estiu de cada municipi.

Aquest primer torneig se celebrà a la plaça Constitució de Sant Joan, municipi des del qual ha estat impulsat. Dissabte i diumenge a vespre s’enfrontaren a una de les semifinals l’equip amfitrió, Els Berros, nou vegades campió santjoaner, als petrers de la Sub 21 en un partit emocionant. Els locals guanyaven 3-0, però els de Petra es varen activar i aconseguiren remuntar amb un 3-5 que els atorgava el bitllet per a la final.

A l’altra semifinal els joves talentosos de La Masia de Montuïri s’enfrontaren al representant de Sineu, Tallers Miquel. Sembla que la nit de futbet santjoanera anava de remuntades. En un partit que va tenir de tot, però sobretot emoció final, el marcador final fou de 6-7 favorable als montuïrers que aconseguiren tirar endavant un 4-0 en contra.

La gran final que havia de dictaminar quin és el millor equip de futbet dels tornejos d’estiu del Pla no defraudà, i es va viure un partit molt intens, amb molts de gols on l’equip petrer va aconseguir guanyar als joves montuïrers amb el marcador final de 6-5.

Les valoracions per part dels assistents i participants en aquesta primera Supercopa del Pla de futbet foren molt positives i, de fet, ja hi ha seu per al torneig de 2025 que es jugarà a Petra.

REACCIONS

Els campions valoraren la iniciativa com “un projecte molt guapo que esperem que duri molts d’anys“. Quant a la seva victòria apuntaren que “estam molt contents i orgullosos de posar Petra en el top del futbet del Pla”. La Sub 21 espera repetir participació en la Supercopa de l’any vinent, però tenen clar que no serà tarea fàcil: “Primer de tot hem de guanyar el torneig local que és molt complicat i si es dona la possibilitat idò per descomptat anirem amb tot per poder fer quedar un altre any la Supercopa a Petra”

Cal recordar que Toni Francesc Font, Covent, de Sant Joan, impulsor de la iniciativa que ja roda va fer una crida a la participació als campions d’altres municipis als quals es tornarà a convocar de cara a la pròxima edició. “Hem parlat amb altres municipis, però no ha pogut ser per diferents motius, o per feina o perquè molts jugadors ja estan en pretemporada de futbol i no poden venir a jugar, etc. Esperem en pròximes edicions poder ser més equips i es pugui consolidar perquè és una iniciativa que pot ser molt guapa” comentà.

Back To Top