Skip to content
ActualitatDestacatPorreres

Rescatades nou persones de cotxes atrapats per les pluges de més de 60 litres a Porreres

Les intenses pluges caigudes ahir passades les 14.00 h varen causar novament estralls en el municipi de Porreres on segons l’AEMET foren d’entre 60 i 80 litres el metre quadrat en poc més d’una hora.

Els punts que patiren més les conseqüències foren la carretera de Campos que quedà tancada al trànsit i reoberta al cap de poc, la zona del pou Nou i sobretot la carretera de Felanitx que en el moment de finalitzar aquesta notícia encara romania tancada.

Aquí foren rescatats 9 conductors que quedaren atrapades en els seus vehicles. En les actuacions hi participà la Policia Local, els Bombers de Mallorca, la Guàrdia Civil i Protecció Civil de Porreres.

Així mateix, el CB Porreres va suspendre els entrenaments per l’aigua que havia inundat la pista. De fet, el carrer Lluís Vives també quedà inundat i l’aigua entrava per la porta del recinte poliesportiu Joan Llaneras com també bona part de la ronda.

Carretera de Felanitx tallada al trànsit amb el pas dels Bombers de Mallorca anant a rescatar alguns conductors. Vídeo: Toni Sastre.

Així mateix, Transport de les Illes Balears va suspendre el servei de la L514 a Porreres fins a nou avís a causa de meteorologia adversa.

L’illa continua en avís taronja per fortes pluges que poden ser torrencials segons l’AEMET. De fet, han anunciat que dimarts i dimecres s’esperen nous episodis de tempestes i ruixats molt intensos.

Back To Top