Skip to content
ActualitatDestacatLloret de Vistalegre

Lloret s’endugué la pitjor part del temporal

Camins i carreteres tallats, més d’un centenar d’arbres caiguts, parets esbaldregades, desperfectes a teulades, a l’escola, al poliesportiu i a moltes cases particulars. Així en sortí de la tempesta del dimarts horabaixa el municipi de Lloret. El cap de fibló que es va veure entre Santa Eugènia i Algaida, no arribà a tocar terra, però a Lloret, convertit en un esclafit, va ser on més mal va fer.

Aquest matí, el batle de la vila, Sebastià Amengual assenyalava que “encara no tenim la valoració de tot el mal. Per exemple dins la Comuna encara no hi hem entrat, s’han retirat els pins que havien caigut damunt la carretera de Ruberts, però no hem entrat a dins l’espai natural a quantificar els pins que han caigut”.

Dos espais municipals que van rebre la força de l’esclafit foren el poliesportiu, on caigué una paret i provocà altres desperfectes. L’altre indret és l’escola Antònia Alzina. “Allà ja ho tenien tot a punt per a l’inici del curs escolar i ara -per aquest matí- la brigada hi torna a fer feina per a deixar-ho un altre pic ben net i en ordre”, explica Amengual.

La major part de les incidències es va deure a la caiguda d’arbres. Això va provocar el tancament de diferents camins o indrets. Un dels pins més grossos que va caure va ser a la sortida de Lloret, concretament a la carretera que condueix a Montuïri. Allà, en un primer moment foren els lloritans de Protecció Civil o de la brigada municipal els que s’hi aferraren per tallar-lo, però més tard fou el departament de Carreteres del Consell de Mallorca el qui es va resoldre a serrar-lo.

Finalment, Amengual assenyala que “ara anam fent feina per arreglar tots aquells desperfectes més importants, però ho feim amb un ull mirant al cel a l’espera del que pugui passar avui”.

QUEIXES A MONTUÏRI

A Montuïri, un altre pic, la zona del Dau, especialment els carrers Pere Capellà i Ramon Llull, van rebre tota l’aigua de la zona del Velar de sa Torre. Això va tornar a provocar el malestar dels veïns com veuen que pluja darrera pluja aquests indrets s’inunden sense posar-hi una solució definitiva.

Back To Top