Skip to content
ActualitatCostitxMaria de la SalutPorreresVilafranca

La formació porrerenca “Tallats de Lluna” presenta “Debanant mots” a Costitx i Vilafranca

Actuació a Maria de la Salut.

La formació porrerenca “Tallats de Lluna” presentà ahir l’adaptació musicada i cantada de “De quimeres i penyores”, primer poemari de Jaume Rosselló Tomàs, en el centre Cultural de Maria de la Salut amb motiu de les Festes de la Mare de Déu.

El grup continuarà amb el seu particular tour d’inici de setembre pel Pla de Mallorca amb la presentació de “Debanant mots” a Vilafranca (dissabte 7 de setembre, 19.30 h, a la Rectoria Vella) i Costitx (dimecres, 11 de setembre, 19.00 h a l’Església).

Pel que fa a “Debanant mots” expliquen que “és un espectacle sense conservants ni colorants, on conflueixen sons i paraules, músiques i poemes maridats lentament però amb fermesa perquè el públic els assaboresqui amorosament. Perquè, ben mirat, nosaltres no som més que paraules, paraules que venen de lluny i que van lluny, encara, paraules que debanam a la troca de la vida”.

En la representació canten cançons i mots de Lluís Llach, Antònia Font, Raimon, Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu, Guillem d’Efak, Lucia Pietrelli o Txarango, entre altres.

Tallats de Lluna és una formació de l’Agrupació Cultural de Porreres formada per Catalina Garcia Garí, Victòria Mayans Pomar, Miquel Móra Mulet, Margalida Rosselló Salleras, Jaume Rosselló Tomàs, Llúcia Salleras Julià, Caterina Sureda Vallespir i Agnès Vanrell Sureda.

En l’opuscle de presentació citen “La meva pàtria” de Bernat Nadal: “Em vull embriagar amb vosaltres i, amb tots plegats, sentir indiferència per aquells que, amb sang de peix, voldrien, amb ràbia, esborrar la nostra llengua”.

Back To Top