Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Policies tutors i d’educació viària preparen el nou curs escolar amb especial esment a les bandes juvenils

La Biblioteca Municipal de Porreres va acollir la reunió d’inici de curs dels agents policies tutor i dels d’educació viària en el marc de la qual fan balanç dels resultats del curs anterior i es posen les bases, calendaris i recursos pel que comença dia 11 de setembre.

A la trobada hi han assistit el coordinador del programa policia tutor de Baleares, Rafel Covas i Llucia Pons, coordinador d’Educació Viària, tots dos dependents de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB). La batlessa de Porreres, Xisca Mora, i el regidor de Policia, Joan Obrador, han donat la benvinguda als agents assistents als quals han agraït la seva tasca i han desitjat sort i encerts de cara a l’inici del nou curs escolar.

En el decurs de la trobada s’ha informat sobre les diferents xerrades i tallers prevists en els IES i col·legis d’educació infantil d’arreu de les Illes Balears tant per part dels policies tutors com els agents d’educació viària. També s’ha presentat el nou material i els recursos de què disposaran per tal de poder a terme la seva tasca pedagògica i preventiva.

Amb tot, s’ha parlat de les noves problemàtiques a les quals s’enfronten els policies en els centres de secundària amb especial menció a les bandes juvenils.

Back To Top