Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineu

Turisme i territori, els joves del Pla inicien un cicle crític sobre aquest tema

Pla de Mallorca en Marxa contínua amb les seves activitats arreu dels municipis del Pla. Aquest passat dissabte una bicicletada entre Vilafranca i Son Valls, al municipi de Felanitx fou l’excusa per organitzar i participar d’una xerrada, amb la col·laboració del nou projecte popular autogestionat Es Quatre Cantons que ha sortit recentment a Felanitx.

La xerrada realitzada a Son Valls va servir per conèixer de la mà de Nora Müller i Margalida Ramis la relació entre el turisme i el territori. No debades, el títol de la xerrada era Turisme, espai i territori. Müller parlà sobre la feina feta en la seva tesi doctoral on parla de la mercantilització del territori a conseqüència del turisme. Mentre que Ramis, portaveu del GOB, explicà als joves de Pla de Mallorca en Marxa aquest augment constant del turisme que ha arribat a despertar els habitants de Mallorca i els ha fet sortir al carrer.

Ara, la pròxima cita amb el Cicle Crític – Turisme i territori de Pla de Mallorca en Marxa serà el 27 de setembre al puig de Sant Miquel, de Montuïri, on es podrà veure la pel·lícula Alcarràs.

Més endavant, l’onze d’octubre, Algaida serà l’escenari d’unes olimpíades turístiques i una ballada enllaunada.

Back To Top