Skip to content

Quimi Portet i Ánimos Parrec s’uneixen per fer “una festa guapa” divendres a Es Gremi

ánimosparrec

Aquest divendres i sota l’organització de la revista S’Altra Música, la sala Es Gremi serà l’escenari d’un concert on els santjoaners d’Ánimos Parrec compartiran escenari amb Quimi Portet.

Pel grup del Pla, serà “tot un orgull”, el fet de poder tocar al costat de Portet. “Com aquell que diu fa dos dies que tocam i ja hem compartit cartell amb gent com Antònia Font, Guillem Gispert o Julieta Venegas. És a dir, hem tocat amb gent que mai hauríem somiat i ara, amb en Quimi Portet és una cirereta a aquesta curta però intensa trajectòria”.

Pels Ánimos el cantant de Vic a més “és un músic amb el qual ens sentim molt identificats. Ell respecta molt l’essència del rock and roll i, a la vegada, com nosaltres és molt irònic i punyent i és un tòtem del pop-rock tant en català com en castellà amb El Último de la Fila”.

I és que els músics santjoaners segueixen amb bona ratxa i després del seu primer disc Cançons velles, cançons urgents, aquest estiu han presentat En Terra s’aturen. Un segon treball que segons explica, Julià Picornell, “és una osca més al que vam proposar en el primer, és un disc més ambiciós a escala musical. Hem fet una passa endavant compositivament i líricament i hem tret el suc a la feina d’estudi. Creim que és un disc amb més profunditat i admet més escoltes, té més capes. Com més l’escoltes et desplega el seu contingut”.

Biel Joan Bauzà, per la seva banda, explica que “el rodatge, la confiança entre els músics fa que sigui un disc més madur, més ben tancat, més redó. Hi ha un fil conductor i fa que et sentis comode escoltant de la primera a la darrera cançó”, apunta el guitarrista.

El concert d’aquest divendres a Es Gremi és una proposta autogestionada amb la unió dels Ánimos i S’Altra Música, és per això que Picornell assenyala que “és un concert sense ànim lucratiu, és per passar-nos-ho bé. Ens feia ganes i ens ho hem programat nosaltres amb la intenció de fer una festa guapa i que tothom que vengui s’ho passi bé”.

“Sens dubte és una oportunitat per veure un músic que fa 10 anys que no ve a Mallorca, d’ençà del seu concert a Monti-Sion. I a més ens poden escoltar a nosaltres que ja tenim un rodatge i control de les cançons que crec que farà que tothom que vengui s’ho passarà bé”, conclouen.

Clicant sobre la imatge podeu accedir a les entrades del concert.

Notícies relacionades:

Back To Top