Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XXVIII)

 

 NETEJA

A les darreres mansiules hem parlat de manera reiterada dels fems que hi ha sovint escampat per qualsevol racó de fora vila. De fet, a la primera mansiula obríem amb una imatge de bosses de fems i deixalles al punt limítrof entre Algaida i Sencelles, a la zona de Pina. Idò bé, ara toca reconèixer que s’ha fet la neteja d’aquest punt i no hi ha brutor. Enhorabona a qui correspongui. No sabem si ha estat Algaida o Sencelles qui ho ha fet.

SORTIR DE CIUTAT

Els mitjans de proximitat ens equivocam algunes vegades, però quan parlam del nostre terreny no solem fer patinades massa greus. Passa que alguns mitjans varen dir i insistir a destacar que els turistes que patiren l’accident quan passà per ull l’aljub de Cura miraven la posta de sol. L’hora de la posta era aproximada, cert. Però el problema rau en el fet que des d’aquell indret, a banda de veure’s una estampa espectacular del Pla de Mallorca també es pot contemplar la sortida de l’astre rei. És a dir, mira cap a Llevant. De fet, a aquest digital ho sabem bé perquè des d’aquell mateix indret filmàrem el vídeo amb el qual anunciàrem el naixement de TotPla. I com que fou un moment molt emotiu, aprofitam per recordar-lo.

PEGAR AMB LA MÀ BENEITA

Entenem perfectament que la feina d’oposició als municipis petits és complicada. De fet, tots els regidors i regidores de l’oposició, menys un, dels pobles del Pla mereixen el nostre reconeixement i aplaudiment perquè no és tasca fàcil fiscalitzar la tasca dels equips de govern. Ara bé, també s’ha de dir que hi ha ocasions en què alguns fan allò que en les redaccions en deim “pegar amb la mà beneita”. Un exemple ha passat aquesta setmana quan un partit amenaçà a dur un tema als jutjats amb la frase “podrien considerar la possibilitat de denunciar”. Així fa molt mal titular. O denuncies o no denuncies, però en cap cas consideres la possibilitat de denunciar. Així i tot, ens esforçam a trobar el titular que no han volgut donar.

MANCA D’IGUALTAT EN ELS RESULTATS DE FUTBOL

La Federació de Futbol de les Illes Balears du ben al moment les actualitzacions dels resultats de les categories amateurs masculines. En canvi, per a les femenines s’estorba a vegades un dia o dos. Passa per exemple amb la 3 divisió RFEF, categoria on juga l’equip del CE Algaida i a la Femenina Autonòmica on participa el Sineu. Són detalls que, pensam, que no són massa difícils d’esmenar.

 

Back To Top