Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Santa Eugènia reclama disposar de servei de pediatria un pic a la setmana

L’Ajuntament de Santa Eugènia aprovà per unanimitat (PSOE i PP) “instar a la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca de dotar d’assistència pediàtrica a la Unitat Bàsica de Salut del municipi. La petició fou presentada per l’equip de govern socialista i comptà amb el suport del PP, a l’oposició.

La moció detalla que els dos pediatres del centre de salut de Santa Maria, espai de referència dels taujans, acudeixen els dilluns i dijous a Bunyola i Palmanyola. Així mateix, entenent que Santa Eugènia compta amb la meitat de targetes sanitàries que aquest altre municipi “seria suficient un pic a la setmana oferir aquest servei al municipi”.

La mateixa moció també demana a la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca de reforçar l’actual servei de pediatria. La petició de l’Ajuntament de Santa Eugènia assenyala que amb quatre hores a la setmana es resoldria l’atenció als infants del nucli i això suposaria evitar desplaçaments amb els menuts cap a Santa Maria.

La UBS de Santa Eugènia té un total de 1.706 targetes adscrites de les quals 304 són de majors de 65 anys i hi ha 177 infants amb targeta sanitària de Santa Eugènia que ara acudeixen a Santa Maria.

Back To Top