Skip to content
ActualitatDestacatPetra

Petra arreglarà vuit carrers del nucli amb una inversió d’1,4 milions d’euros

Es canvia l'empedrat del carrer Fra Juníper Serra.

L’Ajuntament de Petra ha tret a licitació les obres de millora de vuit carrers del nucli urbà en un projecte que disposa d’un pressupost d‘1.401.669,94 € (IVA inclòs) amb una ajuda de Fons Europeus Next Generation.

Les obres afectaran els carrers Manacor, Collet, Ciutat, Forà, Califòrnia, sa Creu, Sol i Pare Juníper Serra. En la majoria dels casos suposarà empedrar les vies, anivellar-los llevant les voravies i millorar el drenatge per les pluges.

ACTUACIONS

En els carrers que estan asfaltats i amb voravies com ara el Ciutat, sa Creu, Manacor, Collet, Sol, Forà i Califòrnia es lleven les voreres de pedra que hi ha actualment i s’anivella el carrer.

El carrer Fra Juníper Serra que actualment està empedrat, es canvia l’actua ferm i es dota de xarxa de pluvials superficials i es perfila el carrer perquè l’aigua vagi cap a la part central.

El batle de Petra, Salvador Femenias, explica que la millora d’aquestes vies “és una necessitat per continuar amb la millora de carrers del nucli urbà i per això demanarem l’ajuda en els fons europeus”.

Aquestes millores se sumen a les dels carrers Major i Hospital que executa actualment Excavacions s’Horta i que compten amb un pressupost de 402.000 €.

Concretament, com es pot veure en el plànol, les obres es duran a terme en els trams dels carrers següents:

– Carrer de Ciutat, entre de Sa Creu i Forà.

– Carrer Pare Juníper Serra, entre Barracar Alt i Major.

– Carrer de Sa Creu, Pare Palou i Barracar Baix, entre Ciutat i el camí des Puput

– Carrer Forà, entre carrer de Ciutat i Camí de Son Fogó

– Carrer Califòrnia, entre Forà i Manacor

– Carrers de Manacor i Collet, entre Ample i Costa i Llobera.

Notícies relacionades:

Back To Top