Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacatEsportsLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSencellesSineuVilafranca

El Sineu i Atlètic Sencelles continuen líders de Preferent i 1a regional

El Sineu continua líder de la categoria Preferent mentre que l’Atlètic Sencelles ho fa a primera regional El Taujà i l’Algaida B continuen colíders de 2a regional, una categoria que comanda el Joventut Bunyola per diferència de gols.

3 DIVISIÓ

Nou empat de la UE Porreres a ses Forques aquesta vegada en contra del Constància d’Inca. Cap dels dos equips aconseguí perforar la porteria contrària. Els porrerencs, amb tot, són cinquens a la classificació amb dues victòries i tres empats.

El femení de l’Algaida no va poder puntuar a es Porrassar en el seu enfrontament amb La Solana de Ciudad Real. Es posà bé el partit per les algaidines que s’avançaren ben prest amb gol en el minut tres de Nahikari Cagliolo. Les visitants, però s’endugueren els tres punts cap a la península amb victòria 1-2. Les algaidines cauen a la 14a posició en una categoria de 16 equips.

PREFERENT

El Sineu es manté líder de la categoria en guanyar per la mínima al Petra en un dels derbis comarcals de la jornada. L’equip entrenat per Amador Gacias s’imposà amb gol de Josep M. Bonnin (41′) en un disputat partit en el camp de Na Capitana.

L’Algaida A es manté en una còmoda setena posició després de fer una demostració de força en el camp de l’Independent. 2-6 guanyaren els del Pla en un duel que, tot i el resultat final, no es decidí fins a la recta final del matx, ja que en el minut 56 el marcador era d’empat a dos gols. A partir d’aquest moment els algaidins posaren en marxa la maquinària i feren quatre gols en trenta minuts. Els golejadors foren Marc Servera, Álvaro Ramos, Rodrigo Allo (2), Llorenç Gil i Nahuel Cabrera.

Altres resultats:

Athlètic Montuïri 0-6 Ferriolense.

FEMENINA AUTONÒMICA

El Sineu A, únic representant de la comarca a la categoria, no varen tenir opcions de puntuar en el Coll d’en Rabassa. Poc varen poder fer les de Bernat Coll. El Collerense s’imposà 4-0 amb dos gols a cada part.

1 REGIONAL

En el grup A, l’Atlètic Sencelles continua líder de la categoria amb 10 punts després d’imposar-se 3-1 al Peguera amb un hat-trick d’Antoni Llabrés.

En el grup B el Vilafranca es va refer de la seva derrota com a local de la setmana passada guanyant a domicili al Baleares sin Fronteras. 1- 2 amb gols de Mateu Pons i Gabriel Genestar.

Altres resultats: Rotlet Molinar 6 – 2 Maria de la Salut.

FEMENINA REGIONAL

L’Algaida B aconseguí la primera victòria en aquesta segona jornada de la categoria i ho feu amb un contundent 5-2 a es Porrassar en partit que les enfrontà a l’Atlètic Manacor. Tot i el marcador final, les manacorines no ho posaren gens fàcil, ja que en el minut 33 el resultat era de 2-2. Marcaren per les algaidines, Paula Truyols (2), Francisca Pons, Paula Jofre i Rosa Mulero.

Altres resultats: Artà 0 – 0 Lloret.

2 REGIONAL

El duel comarcal de la categoria deixà la UE Porreres despenjada del colideratge que compartia amb el Taujà i l’Algaida B. Els de Santa Eugènia remuntaren el gol d’Antony Fernández en el minut 16 pels porrerencs per acabar imposant-se 4-2. Els golejadors del Taujà foren Toni Prats, José Miguel Ortega (2) i Toni Humbert. L’altre gol de la UE Porreres el marcà Vicenç Marí.

Per la seva banda, l’Algaida B s’imposà 4-3 a l’Atlas en un partit que perdia 1-3 en el minut 59. Marcaren José Miguel Hernández, Álvaro Acedo, Diego Cisneros i rubricà la victòria Àngel Nieto en el minut 82.

Campos B 7 – 1 Sineu B

Can Picafort 3 – 2 UE Lloret.