Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XXX)

Catalina Mir, en el centre.

SI EM DIUS ADEU…

Hi ha persones que deixen empremta per allà on passen. És el cas de Catalina Mir, l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de la Mancomunitat del Pla de Mallorca, que ha fet feina a la seu de Petra des de 2020 i s’ha jubilat aquest mes. El personal del departament, d’administració i el gerent de la Mancomunitat, Joan Cifre, l’acomiadaren amb tristesa perquè, asseguren, la trobaran molt a faltar. Bona professional i bona persona, “s’ha fet estimar molt”. Molta sort en aquesta nova etapa a la qual ben segur que en sabrà treure profit.

CAMPIONS

Els joves atletes del Club Atletisme Montuïri no deixen res per les bardisses. El passat cap de setmana Joan Barceló i els germans Vizcaíno, Jorge i Víctor coparen les tres primeres places del Campionat de les Balears sub-18 de 5 quilòmetres en ruta. A més els atletes del club montuïrer obtingueren altres bons resultats. Hem de destacar que Barceló és el més jove continuador de la nissaga d’atletes de sa Mata. Aquí podeu recordar l’entrevista que férem al padrí Joan.

SANCIONS

La setmana que el Govern ha duit a la fiscalia l’empresa avícola que té una macrogranja a Llucmajor i que és la mateixa que vol instal·lar-se a Sineu també ha estat la setmana que al Consell el pacte de govern liderat pel PP votà en contra d’una moció del PSOE. Així, els veïns afectats han vist com un fet que semblava positiu s’espanyà el dijous al Consell. S’haurà d’esperar si és veritat que el PP només hi votà en contra per la politització de la moció.

CAP DE BOU

El cap de bou que fa fer un ferrer de Costitx i que s’exposà a davant l’Ajuntament durant la Fira de les Flors del passat mes de maig ara ha trobat un nou emplaçament. Fa unes setmanes que fa companyia al magraner que hi havia sembrat enmig de la nova rotonda de la carretera Inca-Sineu. Allà són milers els conductors que veuen el cap de bou de ferro i els convida a recordar Costitx, el jaciment arqueològic de Son Corró i els famosos cap de bou que fa anys que romanen a Madrid i que ara, fa uns dies el Parlament de les Balears ha tornat a reclamar a proposta de MÉS per Mallorca. Veurem si ens haurem de conformar només amb el de la rotonda.

Back To Top