Skip to content
ActualitatEsportsMontuïri

El puig de Sant Miquel de Montuïri acollí una gran prova de bicicleta de muntanya

Al Puig de Sant Miquel de Montuïri es va realitzar el primer XCO (Cross Country Olímpic) organitzat per la Unió Ciclista Montuïri, una prova puntuable per al Challenge XCO Velo Mallorca-DUX Advocats.

A Open A la victòria absoluta i primer Júnior fou per a Daniel González, segon i primer màster 30 el montuïrer dels Rodadors d’Algaida, Bartomeu Verger i tercer i segon Júnior Bernat Massanet i el primer elit entrant al lloc 5 va ser Llorenç Fornari.



A Open B triomf per a Toni Pasqual segon Jaume Capó i tercer Miquel Capó, tots ells màster 40. El podi de màster 50 es va completar amb Manuel Malagón primer, i els montuïrers Francesc Manera segon i Miquel Arbona tercer.

En categories Base a Cadets victòria per a Tomàs Vaquer, segona plaça per a Lluc Mascarell i tercer Miquel Adrover. A Infantils Masculins victòria per a Jonàs Hubert per davant de Miquel Perelló i Àngel Garau segon i tercer respectivament. A Infantil Fèmina va vèncer Marta Almansa. A Alevins Masculins triomf per a Connel Mcgough segon va ser José Reyes i tercer Toni Soler. A Alevins Fèmines primera Martina Roig i segona Alba Fernández. Principiants i Promeses amb una gran representació també van tenir la seva prova sent en aquesta ocasió primer el jove montuïrer Bartomeu Verger.

La pròxima prova puntuable del Challenge XCO Velo Mallorca-DUX Advocats serà el diumenge 20 d’octubre a Cala d’Or on finalitzarà el Challenge.

Back To Top