Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XXXI)

JO EN SÉ + QUE TU

En Miquel, na Clara i na Margalida, tres alumnes de cinquè del CEIP Antònia Alzina de Lloret participaren el cap de setmana passat al programa d’IB3 Jo en sé + que tu júnior. Els joves lloretans arribaren a la final i van guanyar 1.000 euros per a la seva escola. Enhorabona!

ÁNIMOS AL MÉS 324

Els Ánimos Parrec actuaren ahir divendres a Barcelona dins la programació de l’espai Mallorca, però abans, el passat dijous, el vocalista Julià Picornell passà pels estudis del Més 324. Un programa que dirigeix des d’aquesta temporada la periodista Marina Romero. Picornell explicà llargament la curta trajectòria del grup, però que ve avalada per anys de dedicació a la música o el que diuen o mostren les seves cançons, la realitat d’una Mallorca i d’un Pla de Mallorca que veu com el turisme “mos ha salvat”. Qui també és bona coneixedora de la realitat del Pla de Mallorca és la mateixa Romero que, adesiara, habita per Sant Joan.

Clicant sobre la imatge podeu veure l’entrevista a partir de 1 hora i 32 minuts.

CAMPIÓ D’EUROPA

Hem llegit a les xarxes socials de la revista de Sencelles, Sa Sella que el jove patinador artístic de Sencelles, Joan Miquel Mulet i Aloy es proclamà campió d’Europa a l’edició 2024 de la Copa d’Europa que s’ha disputat a Zúric. Mulet s’ha proclamat camió júnior de patinatge artístic amb la seva companya Nayara Martínez. Enhorabona!

LA MILLOR FESTA

Qui també va sortir per la televisió i arribaren a la final foren els montuïrers. Al programa La Millor Festa, Alaior i Montuïri es jugaren a la votació popular qui té la millor festa de les Balears. Al final el jaleo va guanyar a les escorretjades, les carrosses guanyaren als bots dels Cossiers. A la gala final una de les coses més comentades foren les paraules de la batlessa de Montuïri, que en to irònic va dir que la seva victòria era quedar per davant d’Algaida. I és que les piques cossierístiques entre els dos pobles veïns tenen una llarga tradició.

Back To Top