Personalitza les preferències de consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. Trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al vostre navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha galetes per mostrar.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha galetes per mostrar.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha galetes per mostrar.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha galetes per mostrar.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha galetes per mostrar.

Skip to content
ActualitatDestacat

El Cupó de l’ONCE de dia 2 de març estarà dedicat al Variat Mallorquí

El Variat Mallorquí protagonitzarà el Cupó de l’Once de dissabte, dia 2 de març. Serà en el marc de la sèrie “El cupón se va de tapas” i del qual es es posaran a la venda 5’5 milions de cupons que difondran l’aperitiu per excel·lència de Mallorca.

Avui, José Antonio Toledo, delegat de l’ONCE a Illes Balears, i Josep Aloy, director general de Turisme del Govern Balear, han presentat aquest cupó, a Palma.

Expliquen que “el Variat Mallorquí és una tapa de tapes, ja que en un mateix plat es barregen diversos aliments, com a calamars, pilotes, croquetes, carn i ensaladilla. La seva peculiaritat és en la varietat i diversitat dels seus ingredients”.

Així mateix, fan un record històric del plat que ja fa més de 60 anys que s’elabora i que normalment se serveix en una greixonera de fang. Està vinculat a l’hora de l’aperitiu, encara que és un plat normalment menja per berenar el matí.

La imatge del cupó és d’Arthur Leblanc.

“S’ha convertit en un dels plats més coneguts de la gastronomia illenca i té moltes variants, segons la zona o el bar que el prepari”, expliquen.

Des de l’ONCE informen que la sèrie ‘”El cupón se va de tapas“’ s’inicia el mes de gener de 2024 i correspon a cupons dels dissabtes. Amb ella, l’ONCE vol compartir amb la ciutadania aquelles tapes típiques de cada comunitat autònoma i de les Ciutats Autònomes de Ceuta i Melilla, i il·lustrar cada cupó amb aquella tapa que sigui més representativa i que se serveix en els locals dedicats a l’hostaleria o, en el cas de les Comunitats en la qual el tapeo no és tan típic, aquells plats populars que se serveixen com a aperitiu per a obrir boca abans de menjar o sopar.

Back To Top