Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XX)

QUI COMANDA A PORRERES?

És la pregunta. Cada dia Antònia Veny i Petra Gornals, mares de la batlessa de Porreres, Xisca Mora i del tinent de batle, Joan Obrador, van fins a l’Ajuntament de Porreres a demanar si els seus respectius fills hi aniran a dinar i el que és més important, quants seran? La seva presència és tan habitual que, de fet, s’han oferit per posar-se al capdavant de la Sala i que els seus fills s’agafin uns dies de vacances. Elles creuen, per cert, que aconseguirien posar més ordre al poble. Ja ho diuen mare només n’hi ha una!

UNA MOBO PER TIRAR COETS

La celebració de la Mobofest al parc de n’Hereveta de Porreres va tornar a ser tot un èxit. Milers de persones, unes 6.000, passaren per la festa que al llarg de tres dies va omplir de música un festival que aquest any se li ha sumat el subtítol de “El festival del Pla”. No sabem si aquest afegitó té alguna cosa a veure amb la itinerància de la Mobo. Després dels primers anys de celebració al puig de Consolació de Sant Joan, el festival va recalar a Lloret, on foren molt ben acollits. Ara ja fa dos anys que s’ha celebrat a Porreres, a un recinte idoni com cap altre en tot el Pla. És per això que s’haurà de veure si els organitzadors decideixen tornar al rostoll de o seguir al ciment de n’Hereveta. El que sí que va quedar clar, després de l’actuació de Julieta Venegas és que la Mobo està per tirar coets, per això tal vegada no podran tornar a… Sant Joan.

I EN PERALES?

El passat 28 de desembre de 2023 l’Ajuntament de Lloret anuncià a les seves xarxes que aquest estiu per Sant Domingo havia contractat l’actuació de José Luis Perales. El comunicat assenyalava que feia 50 anys que havia actuat a la vila del Pla i que aquest any tornaria. Com hem dit això va ser publicat un 28 de desembre, dia dels Innocents. Idò bé, ha arribat Sant Domingo i algunes persones han trobat a faltar damunt el programa de festes la “promesa” de l’Ajuntament de dur en Perales.

Back To Top