Skip to content
ActualitatSineu

La Guàrdia Civil de Trànsit inspeccionà 780 vehicles i posà 37 denúncies per les festes del Much de Sineu

Dispositiu de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil de Trànsit de les illes Balears dugué a terme un ampli dispositiu de seguretat viària amb motiu de les festes del Much de Sineu.

Els nombrosos controls realitzats l’horabaixa de dilluns i la matinada d’avui es van dur a terme amb la finalitat de salvaguardar la seguretat viària i evitar possibles sinistres en la via pública pel consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

El dispositiu va estar format per 18 components del Destacament de Trànsit d’Inca i Manacor, així com el Grup Operatiu destinat a Palma.

Com a resultat del desplegament es van controlar un total de 780 vehicles constatant 37 denúncies administratives per conducció amb una taxa d’alcohol superior a la permesa. A més hi ha quatre investigats per donar una taxa superior a 0,60 mg/l d’alcohol en aire espirat i tres denúncies administratives per presència de drogues en l’organisme.

També es van atendre dos sinistres en els voltants de la localitat de Sineu, trobant-se el conductor d’un dels vehicles implicats sota els efectes de begudes alcohòliques.

A altre dels components del Destacament de Trànsit, patrulles de Seguretat Ciutadana, agents del Servei Cinològic (cans) nombrosos agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància (USECIC) així com l’helicòpter de la Guàrdia Civil van vetllar per la seguretat del multitudinari esdeveniment.

Aquest digital ha intentat obtenir informació sobre les actuacions dutes a terme pels cossos de seguretat i protecció locals, però ha estat del tot impossible aconseguir-la.

Back To Top