Skip to content
ActualitatSant Joan

A la fi!, Sant Joan inaugura l’escoleta i avui obri les portes amb 15 infants

A la fi! Aquesta ha estat la paraula més sentida aquests dies per la vila de Sant Joan. I és que després d’anys, més d’un lustre de retards i complicacions (les obres començaren el 2017) avui obri les portes, Els Molins, l’anhelada escoleta que s’ha construït a l’edifici de la Casa de Cultura. El centre obri aquest matí les portes amb 15 infants inscrits d’un total de 37 places disponibles.

Aquesta infraestructura bàsica feia anys i panys que s’arrossegava. S’hi han invertit diferents partides del Pla d’Obres i Serveis, arribant a una xifra de més de 325.000 euros, i l’oposició, durant el passat mandat, PP i Assemblea, denunciaren que algunes de les obres s’havien hagut de fer dos pics, per errades de l’empresa constructora.

Ara, el nou equip de govern format per MÉS i PSOE es marcaren la prioritat d’obrir aquest recinte i així recuperar un servei bàsic que feia alguns anys, d’ençà de l’octubre de 2020, que no tenia el poble. I és que els veïns amb infants de 0-3 anys havien d’anar als centres de Montuïri, Vilafranca o Petra. L’horari serà de 7.30 h a 15.30 hores.

Back To Top