Skip to content
ActualitatFires i FestesMaria de la Salut

Jaume Ferriol: “El sentiment d’unió de Maria cap a la nostra Mare de Déu fa que les festes siguin molt especials”

joies maria

Maria de la Salut viu aquests dies les Festes de la Mare de Déu per a la celebració de les quals l’Ajuntament ha organitzat un extens programa d’actes i activitats que comencen dia 28 d’agost i conclouen dia 29 de setembre. Està pensat per tot el poble i s’han previst iniciatives per a totes les edats. De fet, inclou actes de caire lúdic i festiu festives, esportives, folklòriques, concerts i teatre, gastronomia i culturals que tenen el seu dia gran dia 8 de setembre, dia de la Mare de Déu.

De fet, el batle de Maria, Jaume Ferriol, destaca la “gran varietat d’actes previstos” però sobretot apunta una data: “La gent de Maria se sent molt aquestes festes i les gaudeix tant la que viu al poble com la que per circumstàncies hagueren de partir. És gent que per ventura no ve en tot l’any, però el dia de la Mare de Déu ve a fer una visita o ve a l’ofici es reuneix en família dinen en família i són unes festes molt viscudes pel poble. És aquest sentiment d’unió cap a la nostra Mare de Déu, que fa del poble de Maria tan especial”.

Quan al programa d’actes insisteix en el detall que tots els que estan inclosos en el programa “sempre tenen més repercussió i més bona acollida que si els fas el mateix acte un cap de setmana normal de l’any quan no ve ni una quarta part de la gent que ve si està dins el marc de les festes de la Mare de Déu”.

Una altra peculiaritat que comparteixen amb poques festes a Mallorca és el fet que “a més les nostres festes són la cirereta a l’estiu i les vacances dels estudiants que es preparen per tornar a les aules, és a dir, abans que torni la rutina per a tothom i això també fa que tothom les visqui amb certa alegria i de manera especial”.

Quan a l’organització vol fer una “menció especial he de fer a tota la gent que fa possible aquestes festes; totes les associacions i tota la gent que hi col·labora i que les fa possible”.

Back To Top