Skip to content
ActualitatAlgaida

Pina celebra dissabte la seva Fira i comencen els actes de les Festes de Sant Cosme i Sant Damià

fira de pina

El nucli de Pina celebra la desena edició de la seva Fira aquest dissabte, dia 14 de setembre en un programa d’actes i activitats que comença a les 17.30 h i acaba amb un concert que comença a les 21.00 h. Aquest cap de setmana tenen lloc també actes i activitats inclosos ja en el programa de les Festes de Sant Cosme i Sant Damià.

La mostra està muntada en el centre del poble amb parades d‘artesania, alimentació i producte local a la plaça. El carrer Major, per la seva banda, acollirà l’exposició de cotxes d’èpica. El carrer de sa Font estarà destinat a les atraccions amb el bou mecànic i Meltdown.

La Fira començarà a les 17.30 h amb la mostra de colles de xeremiers setè Memorial Setastià Mut. plaça. Seguidament, hi haurà animació infantil amb ses Burballes, un taller infantil a càrrec de “Espacio Creativo Magdalena”, una visita guiada a l’església a càrrec de Xavier Riutort i l’esmentat concert de blues amb Big Yuyu per acabar la festa.

Aquest mateix cap de setmana tenen lloc altres actes i activitats alguns dels quals inclosos en la programació de les Festes de Sant Cosme i Sant Damià.

Així, divendres, dia 13 de setembre, té lloc l’original Nit de les tapes de Pina el nom de la qual ja dona a entendre quin és el seu funcionament. “En duus 10 i en menges 10”. És a partir de les 21.00 h.

El mateix divendres a partir de les 22.30 h, tendrà lloc el concert gratuït de s’Arrual a la mateixa plaça de Pina.

Diumenge és el dia reserva per a la pràctica esportiva i tendrà lloc la X edició de la Cursa Solidària de “Los Sants Metges” de Pina en el marc també de les Festes de Sant Cosme i Sant Damià. Enguany anirà a benefici de la Fundació Atrofia Muscular Espinal.

Back To Top