Skip to content
ActualitatEsportsMontuïri

El Club Atletisme Montuïri torna del campionat del món màster de muntanya amb cinc medalles

Els atletes del Club Atletisme Montuïri han pujat dalt de tot en tots els sentits aquest cap de setmana. Els atletes del club montuïrer han participat aquest cap de setmana del Campionat del Món màster de muntanya.

Les proves s’han disputat a Aragó, a Canfranc, al costat de les muntanyes del macís d’Anayet. Aquí hi ha alguns dels 3.000 més imponents dels Pirineus. Aquí és on des de fa anys se celebra la carrera Canfranc-Canfranc, una cursa de trail que travessa la Vall. Aquesta carrera ha estat l’escollida per celebrar aquest 2024 el Mundial de trail running màster off-road.

Divendres Maria Ramis va quedar en el quart lloc de la categoria F45, del quilòmetre vertical. Una prova molt exigent, però que va situar la mallorquina entre els millors del món. Però és que en la categoria per equips Ramis va obtenir el primer lloc.

Dissabte arribà el torn de la llarga distància on la pollencina del club montuïrer, Àngels Llobera, quedà la tercera en la categoria F40 i segona per equips.

Ahir, diumenge, en la Classic de 17 quilòmetres altre cop Maria Ramis en la categoria V45 aconseguí, la plata, el segon lloc individual i campiona del món per equips.

El seu company Manuel Picó Bennàssar quedà un ben merescut “top 10” en la categoria de Màster 55.

CASTANYER I FULLANA

Assenyalar que en la prova Uphill 6K M50 fou el solleric Tòfol Castanyer el qui se’n va dur el campionat del món i en la mateixa carrera, però en categoria femenina el campionat fou per la llorencina, Marga Fullana.

Canfranc és una petita localitat dels Pirineus aragonesos, a la comarca de la Jacetània. És un dels darrers nuclis de població de l’Aragó abans de travessar la frontera amb França. És conegut, sobretot, per tenir, uns dos quilòmetres al nord del nucli central, una de les estacions més grans de la Península, l’Estació de trens de Canfranc, declarada bé d’interès cultural i famosa per la seva connexió amb l’estat francès, actualment sense pas de trens.

Back To Top