Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La UE Porreres i el CE Algaida sumen la primera victòria a 3 divisió

Els equips de futbol del Pla de Mallorca comencen les seves respectives lligues entre les quals destaquen els representants de la que és la màxima categoria d’aquesta temporada, la 3 divisió. La UE Porreres i el femení “A” del CE Algaida ja han disputat la segona jornada en la qual s’han apuntat les seves primeres victòries de la temporada.

TERCERA FEDERACIÓ

El camp municipal d’esports de ses Forques de Porreres va acollir un partit de tercera divisió després de 40 anys. El primer duel de la temporada al municipi fou interinsular i enfrontà l’equip dirigit per Miquel Soler amb el SD Portmany d’Eivissa. El gol aconseguit per Rodrigo Cuenda pels locals en el minut 27 va servir per deixar els tres punts a Porreres i fer bo l’empat aconseguit en la primera jornada contra el Manacor en el difícil camp de Na Capellera.

Per la seva part el CE Algaida va aconseguir també la seva primera victòria i fou a domicili en el Coll d’en Rabassa on s’imposaren 0-2 al Collerense “A” amb gols de Cata Vives i Bàrbara Ginard. D’aquesta manera les algaidines es recuperen de la derrota patida a n’es Porrassar d’Algaida la setmana abans en què s’enfrontaren al Son Sardina.

PREFERENT REGIONAL

Es jugà la primera jornada de Preferent en la qual cal destacar que dels quatre representants del Pla només el Sineu va aconseguir la victòria. Els sineuers s’imposaren per un contundent 4-0 al CD Consell “A” a Son Magí. Els gols foren repartits entre Francesc Bennàssar, Bernat Cantallops, Josep M. Bonnín i Joan Florit.

El Sineu celebra la victòria.

La resta de resultats foren CE Espanya 2 – 1 Algaida “A”, Murer 1 – 0 Petra i Athletic Montuïri 0 – 1 Son Sardina “A”.

FEMENINA AUTONÒMICA

A la categoria femenina Autonòmica l’únic equip representant del Pla, el Sineu “A” va perdre el seu primer partit a la categoria. L’equip entrenat per Bernat Coll va perdre com a local 0-2 en el partit en què rebé la visita del Constància “A”.

PRIMERA REGIONAL

L’únic equip de la comarca del grup A de Primera regional, l’Atlètic Sencelles, rebia l’Artà en un partit jugat en el camp municipal de Santa Eugènia. Els sencellers començaren perdent 0-2, però varen aconseguir sumar un punt en remuntar amb gols de Pere Salas i Yusniel Torres.

En el grup B els equips del Pla no varen aconseguir cap victòria. Contundent derrota del Maria de la Salut contra l’Escolar de Capdepera (1-4) i empat del Vilafranca (2-2) en el Molí Nou amb s’Alqueria. Els locals es posaren per darrere en el marcador en dues ocasions i remuntaren amb gols de Pau Galmés i Pere Morlà.

SEGONA REGIONAL

A segona regional tots els equips del Pla han quedat inclosos en el grup B. D’aquesta primera jornada destaca un emocionant duel comarcal i dues victòries.

Equip de Lloret que va oferir un bon partit a l’afició tot i la derrota final.

El camp municipal d’esports Toni Coll de Lloret va ser l’escenari d’un més que entretingut partit que va tenir diferents alternances en el marcador i que acabà amb el resultat de UE Lloret 3 – 4 Algaida “B” amb un hat-trick per l’equip visitant aconseguit per Joan Miquel Hernánez. Els locals es posaren ben aviat per davant i al minut 13 ja guanyaven 2-0. Però els algaidins es posaren les piles i aconseguiren remuntar (2-2) abans del descans. A la represa s’avançaren per primera vegada en el partit els algaidions (2-3 minut 65) però el Lloret tornà a posar taules en el marcador en el minut 75. El gol de la victòria arribà per l’Algaida en el minut 84. Els golejadors per part del Lloret foren (Rafel Bolaños (2) i Felipe Carmona (1) i per part dels algaidins l’esmentat Joan Miquel Hernández (3) i Nicolas de Martis.

La UE Porreres “B”, per la seva banda, s’imposà per un contundent 3-0 al Joventut de Can Picafort en el camp municipal de ses Forques. Obrí el marcador Antony Fernández en el minut 29. Encara a la primera part arribaria el segon que marcà Joan A. Moger. A la segona part els porrerencs sentenciaren amb gol d’Antoni Gost.

El Taujà, per la seva banda, començà la temporada amb victòria a domicili. Els de Santa Eugènia es desplaçaren a la zona d’urbanitzacions de Llucmajor per imposar-se al Son Verí “B” per la mínima amb gol de José Miguel Ortega en el minut 87 quan el partit ja arribava a la seva finalització.

Finalment, el Llubí va rebre un dur correctiu com a local en perdre 1-4 contra el Portocristo B.

Back To Top