Skip to content
AlgaidaDestacatEsportsLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSencellesSineuVilafranca

Importants victòries a domicili dels equips de futbol del Pla

Continua la temporada pels equips de futbol del Pla de Mallorca i aquesta jornada hem de destacar importants victòries a domicili i moltes d’elles per golejades o en partits carregats d’emoció. Passà en els partits del Sineu, Athlètic Montuïri, Atlètic Sencelles, Vilafranca o Porrreres.

3 DIVISIÓ

A tercera, derrota (2-4) del femení de l’Algaida dins es Porrassar. Tot i les baixes, les algaidines varen plantar cara contra l’equip líder de la categoria, les madrilenyes del CD Samper de Coslada. Marcaren per les locals Bàrbara Ginard i Leoni M Hennrich. Amb aquesta derrota, l’equip del Pla queda en desena posició amb una victòria i dues derrotes.

Seguint a tercera, la UE Porreres aconseguí la primera victòria a domicili en el seu retorn a la màxima divisió autonòmica. Fou en el Miquel Pons de BInissalem. Un gol de Gabriel Santos en el minut 45 bastà a l’equip del Pla per endur-se’n els tres punts. Amb aquesta victòria l’equip porrerenc queda colíder amb 7 punts, empatat amb els cinc primers classificats després de tres jornades.

PREFERENT

El Sineu “A” es col·loca líder de preferent després de guanyar (1- 3) en el camp de l’Independent en un emocionant partit. . Golejaren pels del Pla Josep M. Bonnin, Salvador Matemales i Domingo Blesa. L’equip dirigit per Miguel Vílchez du 7 gols a favor i només un en contra en aquestes dues primeres jornades.

Sofrida victòria de l’Athletic Montuïri dins el Port de Sóller (2- 3). Els del municipi aturonat s’avançaren en dues ocasions amb gols de Miquel Ginard (4′) (76′) però els del port de Sóller remuntaren les dues vegades fins que sentencià Pere J. Martorell amb gol en el minut 91.

Altres resultats:

Algaida 2 – 0 Xilvar. Gols d”Adrian Pérez i Joan Miquel Hernández.

Petra 0 – 0 Pla de na Tesa

FEMENINA AUTONÒMICA

A la categoria femenina autonòmica l’únic equip representant de la comarca encara no ha aconseguit sumar amb només dues jornades disputades. Les de Sineu perderen en el seu enfrontament amb el Baleares (2- 0).

1 REGIONAL

En el grup A, primera victòria de l’únic equip del Pla. L’Atlètic Sencelles s’imposà a l’Sporting Santa Ponsa a domicili (0-3) amb gols d’Eric Pico, Jaume Pons i Antoni Valles.

En el grup B. festival del Vilafranca també a domicili en el partit contra l’Atlético Rafal (0-4). Els vilafranquers aconseguiren dos gols a cada part obra d’Antoni Llull, Toni Torrens, Sebastià Català i Gabriel Genestar.

Altres resultats: Llosetense 2 – 0 Maria de la Salut.

2 REGIONAL

El Porreres B guanyà el partit a Porto Cristo. El matx arribà a l’equador amb tot enlaire i es decidí en el segon temps amb un contundent 0-3 per als porrerencs amb gols d’Antoni Juan (2) i Joan A. Mojer.

Un gol de José Miguel Ortega en el minut 85 bastà al Taujà per endur-se’n els tres punts cap a Santa Eugènia en el seu partit contra el Consell.

Partit emocionant entre el Sineu B i el Club Atlas Mallorca que arribà amb empat a 1 gol al minut 90 i que tombà per a l’equip del Pla Jaume Ripoll en el minut 94. El primer havia estat anotat per Joan Ignasi Ferrer en el minut 7.

L’Algaida B guanyà per la mínima a n’es Porrassar al Poblense B amb un gol de Diego Cisneros quan el partit ja enfilava el darrer quart d’hora de partit.

Campos B 4 – 0 Lloret.

Ses Salines 5 – 0 Llubí.